Nieuws

Druktechnieken Summerschool Atelier Gorinchem

Op donderdag 16 juli start de Summerschool Druktechnieken in de bibliotheek in Gorinchem. In 6 opeenvolgende weken maken de cursisten kennis met een aantal druktechnieken.

Na een introductie met de techniek en voorbeelden van de effecten die kunstenaars maken gaan de deelnemers aan de slag. Ze maken zelf een ontwerp in spiegelbeeld om het daarna af te drukken op diverse materialen.

Voor velen is het werken met druktechnieken een verrassing; het actief bezig zijn met ontwerp, verf en papier zorgt haast vanzelf voor bijzondere resultaten. Een aantal technieken zal behandeld worden, zoals linoprint, monoprint en zeefdruk tot gebruik van de etsnaald.

De kosten voor het lesblok van 6 lessen bedragen € 75. Daarbij komt per les een klein bedrag aan materialen (ongeveer € 2,50) dit hangt af van het persoonlijk verbruik.

De workshop wordt georganiseerd door Atelier Gorinchem. Docent is beeldend kunstenaar Marleen van Zwienen, die in haar eigen werk regelmatig druktechnieken gebruikt.

Lestijden: donderdag van 10.00 tot 12.00 van 16 juli t/m 20 augustus 2020.

Locatie: Bibliotheek Gorinchem, Grote Markt te Gorinchem.

Inschrijven via www.ateliergorinchem.nl

Meer informatie Atelier Gorinchem 06 55962895 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Atelier Gorinchem

Stichting Atelier Gorinchem

 "Verbinden door Kunst"

Stichting Atelier Gorinchem zet zich in om kunst en cultuur op een creatieve manier in Gorinchem te bevorderen.

 

Ondertussen op Facebook

Copyright © 2020 Atelier Gorinchem. All Rights Reserved. Designed By © Fotoexpressie

Search