Nieuws

Lessen opstarten met maatregelen Corona

Voor de buitenlessen die weer gaan starten heb ik in gebaseerd op de regels van het RIVM - noodverordening Gemeente Gorinchem de volgende spelregels:

  1. Neem jouw eigen tekenspullen mee; het is voor mij niet te doen om alle potloden en gummetjes tussendoor schoon te maken. Je krijgt voor de les door wat je mee moet nemen. Als je het niet hebt, laat het dan weten, dan regel ik iets. Eerste les potloden, gum, wit papier, kartonnen klembordje met wasknijper om jouw blaadje op vast te zetten, of als je dat hebt een tekenblok.
  2. Neem eigen drinken en een snack/snoepje mee
  3. Was thuis goed je handen, en voor de buitenles, ga thuis naar de WC, er is onderweg geen mogelijkheid om naar de WC te gaan
  4. Zodra we weer in het lokaal/lokatie zijn: eerst handen wassen, en bij vertrek weer. Voor de buitenles, neem eventueel ontsmettingsvloeistof/poetsdoekje mee om schoon te maken tussendoor.
  5. Voor de 12+ers (dat ben ik ook) onder ons: hou 1,5 meter afstand
  6. Voor iedereen: de eerste lessen combineren we met bewegen: kunstwandeling. Zodat we binnen de regels een sportieve kunstles kunnen houden
  7. Ouders: breng en haal de kinderen alleen als dat nodig is. Blijf op afstand; maak geen contact met anderen als dat niet nodig is.
  8. Kom op tijd, we verzamelen op het afgesproken punt en gaan dan wandelen. Niet te vroeg en ook niet te laat.
  9. Als jijzelf of iemand bij jou thuis ziek is: blijf thuis.
  10. Deelname aan de buitenlessen is op eigen risico.

Over Atelier Gorinchem

Stichting Atelier Gorinchem

 "Verbinden door Kunst"

Stichting Atelier Gorinchem zet zich in om kunst en cultuur op een creatieve manier in Gorinchem te bevorderen.

 

Ondertussen op Facebook

Copyright © 2020 Atelier Gorinchem. All Rights Reserved. Designed By © Fotoexpressie

Search