Nieuws Jeugd Atelier

Jeugdatelier start met nieuw lesblok op 15 juni 2020

Jeugdatelier Gorinchem start in juni met lesblok 3-2020

 

Op maandag 15 juni en donderdag 18 juni van 15.30 / 17.30 uur start Jeugdatelier Gorinchem met het 3e lesblok van dit jaar!

 

Voor kinderen van 8 tot 16 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in op wisselende locaties. De ULO is onze vaste lesruimte, maar in deze Corona periode hebben we ook buitenlessen. Met wandelen, Gorcumse stadsgeschiedenis, kunstbeschouwing en bespreken van de buitenbeelden (Gorcum heeft er heel veel) en even neerstrijken en mooie stukjes landschap of stad tekenen. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar. Voor deze cursus hoef je niet persé creatief te zijn. Ieder werkt op zijn eigen niveau. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 10 á 15 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou. De reacties tot nu toe zijn erg positief. Iets voor uw kind of kleinkind?

 

Eerder hebben we gewerkt met de nieuwe 3d-pennen, speksteen, buiten tekenen van Grote Kerk en met de wedstrijd en tentoonstelling meedoen, kunstgeschiedenis, mandala’s maken, stripverhalen en zelfportretten. De kunstwerken in de sluis in de Lingehaven met onze versie van duurzame kunst zijn gemaakt door de kids van het Jeugdatelier. De jonge kunstenaars hebben een heel veel mooi werk gemaakt voor de etalage expositie in de Botersteeg 10-12 met het thema ’75 jaar vrijheid’. Deze expo is dagelijks 24/7 te bekijken.

 

Deelname steeds per lesblok van 6 lessen á € 60. Er zijn 5 lesblokken in een jaar, tussen de schoolvakanties ingepland. In totaal dus 30 lessen per jaar. Gemiste lessen mogen in dezelfde week op de andere lesdag worden ingehaald.

Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel bewerken, vilten, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan: eerder waren dat tekenen en schilderen, kleien, 3D-pen-tekenen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken. Benieuwd naar de voorbeelden van het werk: Kijk op de onze website www.ateliergorinchem.nl

 

Schrijf snel in via onze website om zeker te zijn van een plek op jouw voorkeursdag!

Bel of mail voor meer informatie: Marleen van Zwienen, 06-55962895, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En volg ons op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/jeugdateliergorinchem/

Zoeken

Laatste nieuws

Over Atelier Gorinchem

Stichting Atelier Gorinchem

 "Verbinden door Kunst"

Stichting Atelier Gorinchem zet zich in om kunst en cultuur op een creatieve manier in Gorinchem te bevorderen.

 

Ondertussen op Facebook

Copyright © 2020 Atelier Gorinchem. All Rights Reserved. Designed By © Fotoexpressie

Search